Kaksi tapahtumatoimijaa yhteen – Tapahtumallinen ja Abelita yhdistävät toimintansa

Abelita on toimitusjohtaja Tiina Lehtovaaran vuonna 2007 perustama tapahtumatoimisto, joka on keskittynyt tapahtumien järjestämiseen sekä yritysmatkoihin kotimaassa ja ulkomailla.

– Abelitalla ja Tiinalla on pitkä kokemus erityisesti ulkomailla järjestettävistä tapahtumista, mikä laajentaa palveluvalikoimaamme ja vahvistaa tiimiämme. Myös Abelitan pääosin pääkaupunkiseudulla toimivat asiakkaat täydentävät Tapahtumallisen asiakaskuntaa ja vahvaa markkina-asemaa Varsinais-Suomessa. Yhteistyö leventää hartioitamme ja tukee tavoitettamme kasvaa Suomen suurimpien tapahtumatoimijoiden joukkoon, kertoo Tapahtumallisen toimitusjohtaja Sanni Rostedt.

Yritykset ovat tehneet yhteistyötä jo aikaisemmin. Kahden varsinaissuomalaisen, asiakaskeskeisyyttä korostavan yrityksen yhteistyö tuntui luontevalta.

– On hienoa, että pääsemme mukaan osaavaan tiimiin ja voimme jatkaa työtä, jota haluamme tehdä. Nyt asiakkaillamme on mahdollisuus saada entistä laajempi valikoima vaikuttavia tapahtumia tinkimättä kuitenkaan räätälöinnistä ja joustavuudesta. Saamme myös lisää hyviä yhteistyökumppaneita ja teknistä osaamista, joiden merkitys on korostunut korona-ajan virtuaali- ja hybriditapahtumissa, kertoo Tapahtumallisen asiakkuuspäällikkönä aloittava Tiina Lehtovaara.


Tapahtumat monipuolistuvat

Korona-aika on koetellut tapahtuma-alan yrityksiä, ja myös Tapahtumallisen edellisenä vuonna hyvässä kasvussa ollut liikevaihto laski merkittävästi.

– Alaa kohdannut kriisi pitkittyi jopa pahimmista odotuksista. Liikevaihdon laskusta huolimatta ylsimme nollatulokseen, mitä voi pitää torjuntavoittona. Olemme pystyneet luomaan korvaavaa toimintaa järjestämällä muun muassa useita kymmeniä virtuaalitapahtumia, kertoo Sanni Rostedt.

Sanni Rostedt uskoo, että patoutunutta tarvetta fyysisten kohtaamisten järjestämiseen on runsaasti, mutta virtuaali- ja hybriditapahtumat ovat tulleet jäädäkseen.

– Tällä hetkellä hybriditapahtumia järjestetään kuin kahta erillistä tapahtumaa. Kun löydämme kehittyneemmät ja kustannustehokkaammat tavat, tulee hybriditapahtumista varteenotettava vaihtoehto. Hybriditapahtuman on oltava vaikuttava sekä livenä että virtuaalisesti, pelkkä tapahtuman ja muiden osallistumisen katselu ei enää riitä.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sanni Rostedt, Tapahtumallinen Oy
050 338 2819,
sanni.rostedt@tapahtumallinen.fi 

toimitusjohtaja Tiina Lehtovaara, Abelita Oy (asiakkuuspäällikkö, Tapahtumallinen Oy)
040 705 2212, tiina.lehtovaara@tapahtumallinen.fi 

Tapahtumallinen Oy on vuonna 2013 perustettu täyden palvelun tapahtumatoimisto. Yritys on markkinajohtaja Varsinais-Suomessa ja hakee vahvaa kasvua valtakunnallisesti. Tapahtumallinen työllistää 12 henkilöä. www.tapahtumallinen.fi 

Abelita Oy on vuonna 2007 perustettu tapahtuma- ja matkatoimisto. Valtakunnallisesti toimiva yritys järjestää tapahtumia ja matkoja yrityksille, yhdistyksille, organisaatioille sekä yksityisryhmille Suomessa ja ulkomailla.

Tilaa uutiskirje