Kuluttaja­tapahtumat

Suuntaa tapahtuma suoraan kuluttajille

Kuluttajatapahtumat tarjoavat suoran tien asiakkaiden silmien eteen ja sitä kautta heidän tietoisuuteensa. Onnistunut kuluttajatapahtuma vaikuttaa, innostaa, sitouttaa ja herättää luottamusta.

Kuluttaja janoaa maisteltavaa, haisteltavaa ja jotain kosketeltavaa, elämyksiä, joiden ympärille rakentaa positiivisen mielikuvansa. Myös virtuaaliaikakauden vallitessa on mahdollista herättää tunteita.

Me suunnittelemme ja toteutamme mieleenpainuvat tapahtumat, joiden tehtävänä on innostaa ja inspiroida, mutta myös kääntää yrityksesi viestit kuluttajan kielelle.

Olipa kyseessä konsertti, lanseeraus, messut tai markkinoinnin tueksi järjestetty tempaus, kaikissa yhteistä on läsnäolo, vaikka sitten virtuaalisesti. Me teemme kuluttajatapahtumia, joista kerrotaan innoissaan eteenpäin. Onnistuessaan kuluttajatapahtumat tarjoilevat elämyksiä, inspirointia ja puhdasta kauppaa. Me olemme täällä toteuttamassa ne teille. 

Konseptoimme teille innostavan yksittäisen kokemuksen tai vaikka koko vuoden kestävän kampanjan toiveidenne mukaan. Esimerkiksi messuosastoista erottuvat edukseen ne, jotka on helposti yhdistettävissä yrityksen ideologiaan ja kertovat kävijälle tarinan.

Kuluttajatapahtumien kohderyhmien määrittely ja innostavan sisällön suunnittelu on meidän osaamistamme. Mietitään yhdessä tavoitteet ja me pidämme huolen siitä, että ne täyttyvät!

Referenssit

Tilaa uutiskirje