Tapahtumien tulevaisuus Turussa -kuntavaalipaneeli 2.6. klo 17

Tervetuloa seuraamaan tapahtuma-alan teemoihin keskittyvää vaalipaneeliamme keskiviikkona 2.6. klo 17 alkaen.

Noin tunnin kestävän virtuaalisen tilaisuuden aikana kuulet keskustelua muun muassa tapahtuma-alan vaikutuksesta kunnan talouteen, työllisyyteen, elinvoimaan ja yhteisöllisyyteen. Paneelikeskusteluun osallistuu edustajia useista puolueista, ja sen juontaa SHIFTin toimitusjohtaja Sini Toivonen. Kysymyksiä tulee esittämään laaja-alaisesti myös useat tapahtuma-alan ammattilaiset toimialan eri puolilta.

Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti LiveKatsomo -tapahtuma-alustalla osoitteessa www.livekatsomo.fi/vaalipaneeli. Osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista, mutta käy ihmeessä klikkaamassa itsesi osallistuneeksi Facebook-tapahtumaan! Näin saat muistutuksen tilaisuuden alkamisesta ja voit kutsua kuulolle myös ystäväsi.

Tekninen ohjeistus:
Tarkista ennen lähetyksen alkua, että selaimesi on päivitetty uusimpaan versioon. Suosittelemme Google Chromen käyttöä. Saapuessasi tapahtumasivulle varmistathan, että sinulla on vakaa nettiyhteys ja äänet ovat päällä. Yleisin syy lähetyksen pätkimiseen on internetyhteydessä. Mikäli katsot lähetystä kotoa, on hyvä varmistaa mitkä muut yhteydet kuormittavat yhteyksiä samaan aikaan ja mikäli mahdollista, sulkea ne tarvittaessa.

Usein kysytyistä kysymyksistä löytyy vinkkejä yleisimpien teknisten haasteiden ratkaisuun. Mikäli ongelmia ilmenee, tarkistathan löytyisikö näistä vinkeistä ratkaisu kysymykseesi. Voit halutessasi käydä aktiivisesti keskustelua muiden katsojien kanssa sekä lähettää terveisiä ja kysymyksiä suoraan studioon chatin kautta. Löydät chat-työkalun lähetysruudun oikealta puolelta.

Ilo saada sinut mukaan tilaisuuteemme!

Tilaisuuden järjestää Tapahtumallinen, Rajupaja, Rajulive sekä Tapahtumateollisuus ry.

Tilaa uutiskirje