Tiedote sidosryhmille

Tapahtumallisen pääomistajiksi Sanni Rostedt, Henna Kakko ja Ari Sirkiä

– Viimeiset kuusi vuotta Tapahtumallisen matkassa on ollut hienoa aikaa. Nyt on kuitenkin monen työtäyteisen vuoden jälkeen aika katsoa, mitä sitä tekisi isona. Jatkan edelleen hallituksessa sekä yrityksen asiantuntijana. Koen, että Tapahtumallinen jatkaa hyvissä käsissä, Katja Tervahartiala korostaa.

Tapahtumallisen toimitusjohtajana elokuussa 2018 aloittanut Sanni Rostedt näkee tapahtuma-alan tulevaisuuden valoisana.

– Viime vuodet ovat olleet meille vahvan kasvun vuosia. Olemme palkanneet uutta henkilökuntaa sekä laajentaneet toiminta-aluettamme voimakkaasti. Jatkossakin meiltä saa monipuoliset ja asiantuntevat tapahtuma-alan palvelut luotettavasti. Alkanut vuosi on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti, ja näkymät ovat erittäin positiiviset, Rostedt sanoo.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sanni Rostedt, puh. 050 3382819, sanni@tapahtumallinen.fi

Tapahtumallinen on täyden palvelun tapahtumatuotantotoimisto, joka tarjoaa asiantuntijapalveluja tavoitteellisten ja tuloksellisten tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Toimintamme ulottuu Turun alueen lisäksi muualle Suomeen ja tarvittaessa ulkomaillekin. Kokeneella tiimillä on huippuosaamista laadukkaiden tapahtumien organisoimisesta alusta loppuun asti. Yritys on perustettu 2013 ja se työllistää jo lähes 20 tapahtuma-alan osaajaa.

Tilaa uutiskirje