Virtuaali­tapahtumat

Virtuaalinen tapahtuma on aitoa vuorovaikutusta

Vuorovaikutusta, kohtaamisia, kiitoksia ja osallistamista – tunteita voidaan herättää myös virtuaalisesti. Tarjoa asiakkaillesi, henkilöstöllesi tai vaikka sidosryhmällesi unohtumaton virtuaalikohtaaminen. Hyppää mukaan virtuaalitapahtumien maailmaan, mekin teimme niin!

Virtuaali- sekä hybriditapahtumatoteutukset tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia yhdistää ihmiset elämyksellisesti. Hybriditapahtumilla tarkoitetaan tapahtumia, joissa yhdistetään sujuvasti virtuaalisesti toteutettavia osioita perinteisten tapahtumien elementteihin.

Rakennetaan yhdessä virtuaalitapahtuma vastaamaan toiveitasi! Suunnittelemme ja toteutamme toiveidesi mukaisen virtuaali- tai vaikka hybriditapahtuman, joka tempaa vieraan mukaansa fyysisestä etäisyydestä huolimatta.

Toteutamme virikkeellisiä ja tehokkaita virtuaalitapahtumia kuten erilaisia webinaareja, seminaareja ja tietoiskuja. Me mahdollistamme niin pienemmät, yrityksen omilla sovelluksilla toteutettavat kokonaisuudet kuin laajat, käsikirjoitetut studiototeutuksetkin.

Oletko aina halunnut oman hulvattoman, visailuja täynnä olevan tv-shown tai asiantuntijuutta korostavan keskusteluohjelman? Vaikka et vielä ihan tietäisikään mitä haluat, me autamme kartoittamaan tarpeesi sekä toteutamme toiveesi. Asiantuntijamme kertovat sinulle alusta- ja studiovaihtoehdoista sekä auttavat valitsemaan niistä juuri oikeat.

Mihin kaikkeen virtuaalitapahtumat taipuvat?

  • Virtuaalitapahtuman avulla voit kouluttaa niin sidosryhmiä ja asiakkaita kuin henkilöstöäkin. Koulutuspäivä voidaan toteuttaa livenä tai tallenteina, ja se onnistuu jopa kokonaan ilman studiota.
  • Virtuaaliset henkilöstöjuhlat ovat takuuvarma hitti! Olipa kokonaisuus sitten aktivoivaa tai seurattavaa, tuomme osaamisellamme siihen aina innostavan twistin.
  • Myös lanseeraukset ja kuluttajatapahtumat toimivat hienosti virtuaalisena! Tavoita ennätysyleisösi helposti ja mukavasti vaikka kotisohviltaan. Kutsu vieraat seuraamaan koko perheen käsikirjoitettua seikkailua tai haasta heidät esimerkiksi neulontakisaan!
  • Seminaarit ja kongressit saattavat nyt ihmisiä yhteen ympäri maailman. Kutsu tilaisuuteen asiantuntijoita vaikka eri aikavyöhykkeiltä. Me mahdollistamme yleisölle mutkattoman ja kiinnostavan kokonaisuuden.

Referenssit

Tilaa uutiskirje