Virtuaalitapahtumien vauhdissa

Alussa meidän ja virtuaalitapahtumien välistä suhdetta olisi voinut kuvata viha-rakkaussuhteeksi. Yhtenä päivänä ne innostivat, toisena vetivät oven kiinni kasvojen edestä. Yhteisten tutkimusmatkojen myötä kuitenkin todettiin, että tässähän on täydellinen pohja vaikka mille mahdollisuuksille!

Virtuaalitapahtumilla on mahdollista saavuttaa moninkertainen osallistujajoukko, eikä se tunne etäisyyksien osalta rajoitteita. Kirkastettu tavoite, huolella mietitty sisältö sekä punainen lanka varmistavat onnistuneen tapahtuman.

Sitä saa mitä tilaa

Virtuaalitapahtuma kokoaa yrityksen henkilöstön tiiviiseen ja vangitsevaan showhun esimerkiksi huippuesiintyjien saattelemana, juuri yrityksen näköisenä. Vihdoin on mahdollisuus kuulla toimitusjohtajan terveiset omasta olohuoneesta käsin, osallistua kollegan kanssa visailuun tai vuorovaikuttaa ohjelman kulkuun matalalla kynnyksellä. Parhaimmillaan kotiin toimitetaan yllättävä osallistumispaketti, joka voi sisältää juhlaillallisen tai maistelumenun, jonka jakaa vaikka perheen kanssa lähetyksen aikana.

Meillä lähdetään aina liikkeelle asiakkaasta ja käsikirjoituksesta. Yhdessä kirkastetaan tapahtuman tavoite ja mietitään, millä keinoin tavoite saavutetaan ja miten onnistumista voidaan mitata. Käsikirjoituksesta siirrytään kuvakäsikirjoituksiin, ja suunnitellaan tarkasti, mitä halutaan osallistujan, eli vieraan näkevän ja mistä kuvakulmasta. Näin varmistetaan ammattimainen lopputulos, jota katselijan on mukava seurata. Huolellinen valmistautuminen, vieraiden preppaaminen ja ohjeistaminen sekä kenraaliharjoittelu ja tapahtuman fiilistely takaavat, että jokainen on valmiina livelähetykseen hyvällä ja luottavaisella mielellä!

Ihanat esiintyjät

Meillä on ollut ilo toimia upeiden puhujien, esiintyjien ja eri alojen ammattilaisten kanssa jo vuosia. Onneksi tämä yhteistyö jatkuu perinteisten tapahtumien sijaan nyt virtuaalipuolella. Syyskuun alussa järjestetyn, hienosti onnistuneen Åbo Akademin Virtual Street Festivalin jälkeen saimme asiakkaan ihanan kiitoksen (tutustu tapahtumaan täältä) lisäksi huikean palautteen tapahtumassa puhujana olleelta futuristi, yritysjohdon konsultti ja keynote -puhuja Niko Herliniltä:

“Tapahtumallisen suunnittelemassa ja toteuttamassa tilaisuudessa oli todella helppo olla puhujana / haastateltavana. Viestintä ennen itse tilaisuutta oli erittäin selkeää ja paikan päällä oli helppo toimia, koska tiesin mitä kuuluu tehdä ja milloin. Tottumattomammatkin esiintyjät selvästi rentoutuivat alun jännittämisen jälkeen, kun ohjelma käytiin seikkaperäisesti läpi ennen itse livelähetystä. Itse olen kokenut esiintyjä ja kiinnitän usein huomiota puhujakokemukseen. Tässä tilaisuudessa se oli tarkoin harkittu ja loistavasti toteutettu.

Tapahtumallisen työntekijöiden työskentelyä oli myös ihan huikeaa seurata. Kun joukko asiasta innostuneita ihmisiä tekee työtä porukassa, jonka yhteispeli toimii saumattomasti, se näkyy lopputuloksessa. Pitkän päivän päätteeksi lähdin tilaisuudesta jopa energisempänä kuin mitä tulin.”

Vuonna 2020 jokainen saa nauttia pikkujouluista!

Tänä syksynä Logomolla tarjoutuu mahdollisuus koota työyhteisö ainutlaatuisen talk shown ääreen, nauttimaan turvallisesti pikkujoulutunnelmasta televisiotasoisen virtuaalitapahtuman muodossa. Me Tapahtumallisella olemme yhdessä Logomon ja Brightin kanssa suunnitelleet huolella upeat livestream-kokonaisuudet, joista on helppo valita omalle yritykselle se toimivin toteutus. Tutustu eri toteutusvaihtoehtoihin ja hinnoitteluun täältä!

Tilaa uutiskirje