Tapahtumallinen – mikä me oikein olemme?

Tapahtumien ammattilainen

Suunnitteletko yritystapahtumaa? Mietitkö, mitä tapahtumamaailma voisi yrityksellesi tarjota? Sinun ei tarvitse mennä tätä kauemmas!

Tapahtumallinen on ketterä ja asiakaslähtöinen tapahtumatoimisto, joka toteuttaa elämykselliset yritystapahtumat, henkilöstötapahtumat tai kuluttajatapahtumat paikan päällä, virtuaalisesti tai hybridimallilla asiakkaan toiveet täysin täyttäen.

Tapahtumallisen asiantuntijat mahdollistavat niin isot kuin pienetkin toteutukset aina konseptoinnista valmiiseen tapahtumaan asti.
Tapahtuma-alan ammattilaisemme elävät tapahtumamarkkinointia ja sen kikkoja ja konsteja joka solullaan. He räätälöivät yrityksellesi oman näköiset kokonaisuudet, joissa yhdessä asetetut tavoitteet täyttyvät.

Meidän kanssamme työskentely tuntuu siltä kuin ei töitä tekisikään. Kaikki hoituu tehokkaasti ja rennoin ottein, mutta laatu kuitenkin aina ensisijalla. Anna meidän auttaa ja nauti itse lopputuloksesta sekä osallistujien kiitoksista!

Turvallisesti ja vastuullisesti

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että me Tapahtumallisella toteutamme tapahtumamme aina turvallisuus- sekä vastuullisuusnäkökulmat huomioiden. 

Koronavuosi on korostanut sitä, mitä ollaan tapahtumien taustoissa tiedetty jo pitkään: terveysturvallisuuden huomioiminen on onnistuneiden tapahtumien keskiössä. Sen huomioiminen ei unohdu tulevaisuudessakaan, kun rajoituksista siirrytään kohti normaalimpaa tilannetta.

Jokaista tekemäämme tapahtumaa varten asiakkaan kanssa käydään läpi koronaohjeistus, jossa on huomioitu mahdolliset rajoitustoimenpiteet sekä kaikki mahdolliset riskikohdat jo etukäteen. 

Näin etätyöaikana olemme toimineet tarvittaessa omissa kuplissamme ja varmistaneet, että altistumistilanteenkin yllättäessä meillä on varasuunnitelmat tehtyinä. Henkilöstömme ja asiakkaidemme terveys on meille ensisijaisen tärkeää, ja asiakkaidemme ohjeistamisen lisäksi oman henkilökuntamme kanssa on käyty tarkat tartuntoja ehkäisevät toimintatavat lävitse. Olemme myös kouluttaneet esimerkiksi kumppaneitamme teemalla “Terveysturvallisuutta edistävät suunnitelmat ja käytännön toimet tapahtumissa”. Tutustu koronaturvallisten tapahtumien ohjeistukseemme täältä

Turvallisuusnäkökulmien lisäksi vastuullisuusteemat ovat tätä päivää tapahtumatuotannossa. Vastuullisuutta ei ole pelkästään hiilijalanjäljen kompensoiminen, vaan kestävät valinnat ja ratkaisut kaikessa – aina tapahtuman suunnittelusta jälkituotantoon asti. 

Yhä useampi asiakkaamme haluaa pitää huolen siitä, että he toimivat vastuullisesti ja ilmastoystävällisesti, ja niin haluamme myös mekin. Yhdessä kehitämme erilaisia ratkaisuja ja vaihtoehtoja kohti kestävämpää tapahtumatuotantoa.

Tilaa uutiskirje